Sunday, February 15, 2015

Az újévben







Mozgalmas volt az évkezdet az iskolánkban.Iskolánk tanulói számos iskolán kívüli tevékenységeken vehettek részt, ahol megcsillogtathatták tudásukat és kielégíthették kiváncsiságukat.

 Csiribi, csiribá!!-Bűvészkedünk
 Iskolánkba látogattak a bűvészek, akik nemcsak számtalan trükkel szórakoztatták a gyermekeket az egyórás előadásuk során, hanem megismertették velük a bűvészkedés rejtelmeit, megosztották velük az egyszerű varázstrükköket.
Itt a tél!Írány a jégpálya !

Immár lassan hagyománnyá válik, hogy az első félév utolsó hetében a gyerekek ellátogatnak a kézdivásárhelyi sportcsarnokba korcsolyázni.Ez évben is így történt, a gyermekek nagyon lelkesek voltak, örültek a lehetőségnek, egymás társaságának.Köszönet illeti a szervezésért Bokor Katalin  tornaszakos tanárnőt!
Add caption


Éljünk környezettudatosan ! Zöld Nap

Az utolsó tanítási napon a Zöld Nap Egyesület csapata látogatott iskolánkba , akik nem szokványos módszerekkel  próbálták tudatosítani a gyerekekben a környezet fontosságát, valamint  az európai népek jelentőségét. A gyerekek , korosztályuknak megfelelően, három csoportban vettek részt a különböző tevékenységeken.A gyerekek új játékokkal  ismerkedhettek meg, kísérleteket végezhettek el, csoportversenyeken vehettek részt.
Köszönet Ráduly Attila elnöknek,az önkénteseknek ,Kelemen Zsoltnak , Derzsi Katalinnak ,valamint Mellissa Öller osztrák,Clara Bejarano spanyol,Celine Berthier francia  önkénteseknek.Köszönet Hodor Enikőnek a szervezésért.
Tevékeny nap a kézdikővári iskolásokkal

No comments:

Post a Comment